Skip to main content

Over ons

Sinds 2008 doen we onderzoek en ontwikkelen we groeiledverlichting. Deze werd in eerste instantie toegepast in de agrarische sector, maar we hebben de kennis ook meegenomen naar de work & lifestyle markt. Hiervoor hebben wij een speciaal het GrowWhite spectrum – een visueel wit spectrum – ontwikkeld. Hiermee profiteren planten van het ideale groeispectrum, terwijl de lampen er voor het menselijk oog wit uit zien.

Visie

Het wordt steeds duidelijker in welke mate binnenbeplanting het welzijn van de mens bevorderen: ze dragen bij aan de sfeer, zuiveren de lucht, verbeteren de akoestiek en verhogen het concentratievermogen. Bij zowel werkgevers, werknemers als bezoekers wordt de behoefte om ruimtes te vullen met planten daardoor steeds groter. Dit brengt de uitdaging met zich mee dat veel planten binnen niet of nauwelijks kunnen overleven door het gebrek aan daglicht. Dat terwijl duurzaamheid bij de huidige maatschappij steeds hoger in het vaandel staat, wat het regelmatig vervangen van planten weer een punt van discussie maakt.

Missie

PlantLight staat voor innovatie en creativiteit op het gebied van groeiledverlichting. Ons streven is om betaalbare oplossingen te bieden tegen de hoogst mogelijke kwaliteit om ervoor te zorgen dat planten niet langer afhankelijk zijn van natuurlijk daglicht om te overleven. Naast deze noodzakelijke functionaliteiten is ons doel om onze producten met een smaakvol design op de markt te brengen. Onze oplossingen maken het mogelijk dat tegenwoordig elke ruimte kan worden voorzien van groeiende, bloeiende en levendige planten. Hierdoor kan iedereen profiteren van de fijne voordelen van binnenbeplanting.

Innovatief

We zijn continue aan het testen en onderzoeken om tot nog betere oplossingen te komen.

Deskundigheid

Wij kunnen door middel van een meting vrijblijvend een eerlijk advies op maat bieden.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor onze producten wordt er voorkomen dat planten op den duur moeten worden vervangen.

Mogelijkheden

Samen met onze klanten denken wij na over de verschillende opties inside en outside the box.